Loading...
januari 30, 2019#

Kryssningar med MSC cruises

MSC cruises är ett kryssningsrederi från Italien som grundades 1960. Deras huvudkontor ligger beläget i Neapel. Dock är det ett stort kryssningsrederi och det finns 45 kontor runt om i världen.Är man sugen på att åka på en riktigt bra kryssningssemester så är det MSC cruises som man bör vända sig till. Tillsammans med MSC cruises kan man nämligen åka på kryssning i medelhavet året runt. Det är även möjligt att åka till Karibien, Nordamerika, Atlanten, Sydafrika, norra Europa och förenade Arabemiraten men inte året runt utan för att åka till något av de ställena istället för att kryssa runt i medelhavet är det bäst om man kollar upp specifika datum beroende på när man planerar att kryssa med MSC cruises. Kolla upp specifika datum och planera in en resa går det enkelt att göra på MSC cruises officiella hemsida.

Olika destinationer med MSC cruises

Medelhavet – med en kryssning som åker runt i medelhavet ger en möjlighet att upptäcka Italien men även några av de franska och spanska städerna. Med kryssningen i medelhavet bjuder även personalen på båten gästerna på utflykter. Perfekt kryssning om man är intresserad av den Italienska historian.
Norra Europa – en kryssning till norra Europa erbjuder allt från de skandinaviska länderna till de brittiska öarna. Tycker man att Storbritannien, Skandinavien, Nederländerna, Estland och Tyskland (för att nämna några) verkar vara intressanta länder så är en kryssning genom norra Europa perfekt.
Nordamerica – med en kryssning till Nordamerika gäller det att välja mellan USA och Kanada, vilka städer vill man helst titta närmare på? Att lära sig om USA och Kanada ingår i kryssningen samtidigt som man får chansen att besöka flera av de vackra städerna. World cruise – att resa runt hela jorden är något som många människor drömmer om att få göra men det kan ofta kännas som att det är svårt att få en sådan dröm uppfylld men det behöver inte längre vara en dröm som känns för avlägsen. Chansen att åka på en världs-kryssning är nämligen möjlig med MSC cruises. Resan är under 116 nätter där man får möjlighet att besöka flera ställen runt hela jorden. Med kryssningen får man chansen att besöka 23 länder, 43 städer vilket sannerligen är en helt unik upplevelse. När man bokar en world cruise ingår det även 15 utflykter på land vilket innebär att har chansen att göra utflykter i en rad med olika länder under sin resa. Vill man göra fler utflykter under sin resa så är det möjligt men det ingår inte i priset utan då behöver man betala lite extra. Karibien – att besöka Karibien är en dröm för många och med MSC cruises är det möjligt att förverkliga sin dröm. Få chansen att besöka de vita städerna, de ljusblå havet och den goda maten i bland annat Barbados, Bahamas eller Costa maya.
Sydafrika  – med en kryssning till Sydafrika bjuds man av vacker natur men också vulkaner. Det är ett landskap som bör ses med de egna ögonen för att verkligen förstå varför folk som varit där vill åka tillbaka.

Olika destinationer med MSC cruises

Comments are closed.